LØVE-HØNG HÅNDBOLD

Regntøj skal desværre ikke pakkes væk endnu

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårligt udstyr. Sådan plejer man at sige, og det gælder - desværre - også her langt ind i foråret. Anskaf dig ordentligt regntøj, så du er sikker på at kunne komme frem tør!

Samlelån via Lendo

Bruger du en del penge på mange forskellige lån? Vil du gerne spare penge på dine lån? Så samle dine lån til et samlelån med Lendo og opnå en stor månedlig besparelse.

BOXIT - SMART FLYTTEFIRMA

Skal du snart til at flytte? Så vælg BOXIT som dit flyttefirma. Tag et kig på hvor let det er med BOXIT som flyttefirma lige her. 

Løve-Høng Håndbolds VISION

HÅNDBOLD OG FÆLLESSKAB FOR ALLE

Løve-Høng Håndbold er en breddeidrætsforening, hvor der skal være plads til alle uanset køn, tilhørsforhold og idrætsligt niveau.

Uanset om man er høj, lav, en stjerne i svøb eller lige begyndt, skal det være sjovt at gå til håndbold.

Løve-Høng Håndbold arbejder på, at hver enkelt spiller får mulighed for at udvikle sig og blive den bedst mulige håndboldspiller og holdkammerat.

Løve-Høng Håndbold prioriterer et godt foreningsliv, fællesskab og fairplay højt.

  • I Løve-Høng Håndbold tror vi på, at gode resultater opnås gennem god opførsel både på og uden for banen.
  • I Løve-Høng Håndbold forventer vi, at trænere, ledere, spillere og tilskuere repræsenterer Løve-Høng Håndbold på en positiv, respektfuld og værdig måde.
  • Løve-Høng Håndbold skal være en forening, hvor forældre trygt kan sende deres børn og unge til håndbold. Et sted, hvor idrætsudøvere har det sjovt og trives. Vi skal være en forening, hvor glæde og den positive stemning fremmes.
  • Løve-Høng Håndbold vil fælleskabet i foreningen. Vi skal være et sted, hvor hjælp og opbakning fra både de aktive og forældre er en naturlighed og sjovt.

Børneafslutning 2024

Der var stor begejstring til årets børneafslutning, da Trylle Carsten tryllede med ægte duer og kaniner.

Årets leder 2023-2024

Stort tillykke til André Haar Visholm med prisen som 

"Årets leder 2023-2024"

Her overrækkes prisen af bestyrelsesmedlem Gitte Hansen.